Is Surence onafhankelijk?

Is Surence onafhankelijk

Waarom is Surence onafhankelijk?

Surence heeft als missie om mensen op een onafhankelijke wijze te helpen financieel gezond te worden en te blijven. Hierbij beginnen we met educatie omtrent de slimste manier van beleggen. Onafhankelijkheid is daarbij ons bestaansrecht. In tegenstelling tot andere platforms ontvangt Surence geen vergoedingen van beleggingsondernemingen of andere financiƫle ondernemingen. Geen provisie voor het aanbrengen van nieuwe klanten, geen advertentie-inkomsten of andere economische belangen.

Hoe wij kunnen blijven bestaan

Het verdienmodel van Surence is vergelijkbaar met dat van bijvoorbeeld Spotify: Advertentie-inkomsten en abonnementen voor premium diensten en tools. Beleggingsondernemingen en financiƫle ondernemingen mogen niet adverteren op het Surence platform, zo beschermen wij onze onafhankelijkheid.

Dus: Is Surence onafhankelijk?

Heel Surence is dus gestoeld op onafhankelijkheid. Daarom benadrukken wij het belang van lage kosten, het doelgericht beleggen en het voorkomen van valkuilen. Met bewustzijn en kennis bewapenen wij consumenten tegen partijen met tegengestelde belangen en helpen we hen om financieel gezond te worden en te blijven.

Terug naar:Surence Introductie > Introductie