Hoe start ik met beleggen?

Hoe start ik met beleggen met Surence

Surence heeft een methodiek ontwikkelt die startende beleggers helpt om vanaf het begin op de slimste manier te beleggen. In de Surence leermodules maak je deze methodiek je eigen. Je leert op een praktische manier om een doel te bepalen en aan de hand daarvan te bepalen met welk risicoprofiel je wilt beleggen. Wij geven je het antwoord op de vraag: Hoe start ik met beleggen?

Risicoprofielen en portefeuilles

Voor elk risicoprofiel kun je gebruik maken van verschillende voorbeeld portefeuilles van Surence. Deze voorbeeld portefeuilles zijn onafhankelijk opgesteld, Surence heeft geen vergoedingsafspraken of andere voordelen bij bepaalde aanbieders.
Vervolgens kun je aan de hand van je doel en je risicoprofiel berekenen hoeveel je eenmalig en periodiek kan beleggen. Surence biedt verschillende broker handleidingen die je stap voor stap laten zien hoe je in enkele minuten kan beginnen.

Surence als hulpmiddel

Surence is geen beleggingsonderneming, levert geen advies, vergelijkingen of andere vergunningsplichtige beleggingsdiensten. Surence biedt educatie en in dat kader enkele hulpmiddelen. Voor financieel of beleggingsadvies op basis van jouw persoonlijke situatie kun je buiten Surence om een financieel of beleggingsadviseur aanstellen. Echter, ook met een adviseur is het altijd verstandig om zelf te begrijpen van de slimste manier van beleggen is. Lees voordat je begint onze Algemene Voorwaarden.

Hoe start ik met beleggen?

Met Surence! Surence is er voor de startende (zelf) belegger en voor de ervaren ‘actieve’ belegger die nu begint met doelgericht beleggen. Starten begint bij begrijpen en begrijpen begint bij Surence. Ons doel is het om de slimste manier van beleggen simpel, samenhangend, praktisch en bruikbaar in een Surence methodiek aan te bieden.

We delen de activiteiten in twee delen:

  1. Je kiest een broker/vermogensbeheerder.
    Doe dit via de volgende link: www.veb.nl. Houd er rekening mee dat wanneer je de Surence manier van beleggen wilt volgen, je de modules van Surence doorloopt.
    Dat brengt ons bij het tweede deel.
  2. Volg de Surence leermodules. We leren je slim beleggen, voor de lange termijn. Je kunt direct een account aanmaken, of eerst de introductie volledig doorlopen. We verwelkomen je graag als Surence Member op

Ik ben overtuigd en wordt Surence member

Terug naar:Surence Introductie > Introductie